"Greece, greek islands, travel, taksidia, diakopes, ekdromi, tourismos" Tourismos Travel Guru: Magiske bilder fra Sveits - Luksuriøse vinterferiesteder

Tuesday, January 18, 2022

Magiske bilder fra Sveits - Luksuriøse vinterferiesteder


DETTE ER #Sveits. Et av de vakreste landene i #Europa å besøke for #ferier.
Fantastisk #natur. #Kingdom of ice white, green & blue. En av de beste #velvære #destinasjonene. Dette er ikke #Norge eller #Finland. Dette er ikke #Island eller #Canada.
#Lucerne er en by med åtti tusen mennesker, som ligger i hjertet av landet og femti km sør for #Zürich. Den ble grunnlagt på 800-tallet, var en gang en kandidatby for å bli hovedstaden i Sveits og er i dag den 7. største byen. Luzern har lenge vært et toppmål for turister! Den vakre innsjøen, #Reuss-elven, #Pilatus & #Rigi-fjellene er dens sjarmerende naturelementer.

Topp #attraksjoner
Kapellbroen eller #Kapellbrücke. En tredekket bro bygget på 1300-tallet, den eldste i Europa. Inne er malerier som viser Lucernes historie.
Løvemonumentet ligger i en liten park
like ved torget #Löwenplatz.
Middelaldermurene eller #Mussegmauer. Ni godt bevarte forsvarstårn, med praktfull utsikt over byen.
Water Tower (#Wasserturm), en åttekantet festning fra 1200-tallet, byens mest kjente landemerke.

#Luzernsjøen er et populært turistmål, både for innfødte sveitsere og utlendinger, og det er mange hoteller og feriesteder langs kysten.
Fergebåter, partybåter, lektere, roregattaer, kitesurfing,
denne innsjøen har noe uimotståelig
#Weggis. "Rivieraen i Sentral-Sveits"! Byen har et berømt mildt klima og mange sørlige planter (kastanjetrær, palmer, druer) som trives her. Med lufttrikken kan du ankomme Rigi-#Kaltbad og utsiktspunktet #Känzeli.
Deretter kan du fortsette å klatre oppover fjellet på tannhjulsbanen (Vitznau-Rigi-Bahn).
#Vitznau. Du kan komme hit med bil eller båt og ta fjelltoget til Spa Resort Rigi Kaltbad. Det imponerende Park Hotel vest for byen er fra 1900-tallet.

Mount Pilatus. I nærheten av Luzern og lett tilgjengelig med offentlig transport, er Pilatus (2073 m.) det ideelle eventyrfjellet for hele familien. Hoteller og restauranter, taupark, fotturer, stjernekikking er noen av de mange tingene Pilatus-fjellet har å tilby... På nordsiden forbinder en gondolbane og en ny taubane Kriens med Pilatus Kulm. Unik utsikt og komfort! Verdens bratteste tannhjulsjernbane starter sin stigning ved Alpnachstad og takler en maksimal stigning på 48 prosent, og passerer dermed skog, enger og fjellvegger.
Alle liker å gå på Pilatus. Det er en fascinerende oppdagelsesreise. Stiene spenner fra lett til alpint, og tilbyr dermed passende ruter for familier, skoler, pensjonister, foreninger og naturelskere.
Rigi Kaltbad. Alt du noen gang har drømt om er her! Alpint miljø, fantastisk utsikt, imponerende natur, luksusfasiliteter, revitaliserende velværebehandlinger! Bad i eventyrlige omgivelser med fantastisk utsikt over Alpene. Dens rolige og kontemplative atmosfære gjør det til det perfekte stedet for hvile og avslapning. Dette bilfrie feriestedet kan nås med taubane fra Weggis eller fjelltog fra Vitznau. Definitivt en evig opplevelse! Under badeanlegget har Mineral Baths & Spa et moderne spa-område med krystallspa, damprom, organisk badstue og en stor avslapningssone.
Nyt følgende fasiliteter i våre innendørs- og utendørsbassenger:

boblebad
#Massasjestråler fra topp til tå
Område med grunt vann
Boblesenger med fjellutsikt
Mineralvann sofaer
Hals #dusjer
#Urtedampbad
Hvile- og avslapningsområde ved innendørsbassenget
Solterrasse med sofaer og salongområde

Det var ikke tilfeldig at Rigi ble kjent som #Queen of the Mountains.
Sveits. Et land å bli #forelsket i

NYTTIGE TIPS. Foretrekker det offentlige transportmiddelet. Sveitsiske tog er morsomme og kanskje de sikreste i verden. Du og huden din bør være forberedt på å møte både den iskalde alpevinden og varmen fra peisen eller badstuen! Nyttige fraser: Grüezi = Hei Danke = Takk bitte schön = Du er velkommen #Tschüss = bye!
HVOR SKAL VI SPISE
RESTAURANTER:
* Bistro Krienbrüggli * il Cortile * Baracca * Ammos gresk mat * Pastarazzi
CAFE - Bar: * tschuppi's wonderbar * Bar León * Mardi Gras
OVERNATTING * The Park Vitznau * Alpenblick Weggis* Alpenheim Rigi * Rigisunne
Hotel Bergsonne * Hotel Bellevue * Hotel Pilatus-Kulm * Radisson Blu, Lucerne

Lik denne videoen! Fortell OSS DIN mening, skriv en kommentar. Dele!
Runnismos reiseguru
Takk for at du så og abonnerer
for flere videoer og reiseopplevelser!
#Sveitsguide #luserneattraksjoner #Alpesferie

No comments:

Post a Comment

Facebook