"Greece, greek islands, travel, taksidia, diakopes, ekdromi, tourismos" Tourismos Travel Guru: Ποδηλατική Αδρεναλίνη - Ορθοπεταλιές στο χείλος του γκρεμού!

Monday, May 16, 2016

Ποδηλατική Αδρεναλίνη - Ορθοπεταλιές στο χείλος του γκρεμού!


Συχνά, όταν βρίσκεσαι στα όρια είναι σαν να έχεις ήδη κονταροκτυπηθεί με τους χειρότερους φόβους σου. Και μάλλον τους έχεις νικήσει. Και ίσως υπάρχει έντονα η λέξη ΘΕΟΣ
σε όλο αυτό το συναίσθημα, την εμπειρία, την διαδικασία να φτάσεις μέχρι εκεί. ΣΤΑ ΟΡΙΑ.
Κινητήρια δύναμη το πάθος, ο ζήλος για ζωή, δράση και εμπειρίες. Μια αγωνιστική στάση ζωής που σπάει το μονότονο & φθαρμένο μοντέλο: καριέρα, σπίτι, γάμος, φίλοι, μπαρ, ταβέρνα, λογαριασμοί και υποχρεώσεις. Γιατί είναι εύκολο να κάνουμε ότι κάνουν όλοι οι υπόλοιποι, αλλά αν δεν μας ταιριάζει αυτή η ρουτίνα τότε ας φτιάξουμε μια ολοκαίνουρια ρουτίνα μόνο δική μας, κανενός άλλου. Που να χωράει χρόνο για αθλήματα, τρέλες, έρωτα για την ζωή, για τον άνθρωπό μας, για τα παιδιά, για την φύση, για οτιδήποτε είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος να ερωτευτεί.
Ας δούμε τον έρωτα δύο "τρελών" τύπων που τους αρέσει να ποδηλατούν στο χείλος του γκρεμού, βιώνοντας τα δικά τους όρια, ξεπερνώντας τα, φτιάχνοντας μια ολότελα δική τους "ρουτίνα". Ναι, υπάρχει και τέτοιος κόσμος. Χαζέψτε τους στο παρακάτω βίντεο:



via

No comments:

Post a Comment

Facebook