"Greece, greek islands, travel, taksidia, diakopes, ekdromi, tourismos" Tourismos Travel Guru: Άσκηση, διατροφή, έρωτας και σωστή ξεκούραση! Αυτό σημαίνει ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ!

Sunday, May 22, 2016

Άσκηση, διατροφή, έρωτας και σωστή ξεκούραση! Αυτό σημαίνει ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ!


O Charlie Makkos είναι φωτογράφος και ειδικός στο crossfit. Έχει δικό του γυμναστήριο , το GaziCrossFit στη Μεγάλου του Βασιλείου 44 , στο Γκάζι, στο οποίο είναι και Trainer. Ας δούμε την fitness ματιά του στα πράγματα μέσα από την συνέντευξη που έδωσε στην σελίδα Andro.gr

- Ξυπνάω στις 09:00. Πάω τουαλέτα και μετά φτιάχνω πρωινό, το οποίο συνήθως είναι Αβγά με φρούτα και ψωμί ή βάφλες με μέλι και φυστικοβούτυρο. Ως πρόγραμμα γυμναστικής κάνω
CrossFit το πρωί, τουλάχιστον 4 με 5 προπονήσεις την εβδομάδα από 1 με 2 ώρες.


- Ακούω την μουσική δυνατά και να είναι ανεβαστική. Έναν μεγάλο στόχο τον σκέφτομαι όσο περισσότερο μπορώ και τον “οπτικοποιώ”. Δυναμώνω τους μύες μου κυρίως με Gymnastics, δηλαδή γυμναστική με το βάρος του σώματος. Squats & pushups είναι από τα αγαπημένα μου. Κάνω άπειρες διατάσεις. Τις λατρεύω!


- Το κακό είναι πως δεν κάνω κανένα σπορ ή ομαδικό άθλημα. Μόνο fitness! Κάποιον που θέλει να αλλάξει τον τρόπο ζωής του αλλά τον «πνίγει» η αμείλικτη καθημερινότητα, θα τον συμβούλευα να βρει ένα χόμπι στη φύση. Άσκηση, διατροφή, έρωτας και σωστή ξεκούραση! Αυτό σημαίνει ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ! 

No comments:

Post a Comment

Facebook